Australia – Simon Hackett

Australia – Simon Hackett

Kategoria: Australia | Tuottajat

Beefsteak Club Shiraz on Beefsteak-perheen uusin jäsen ja sen rypäleet ovat peräisin South-Australian Limestone Coastilta. Alueen muodostavat Coonawarran, Mount Bensonin, Mount Gambier’n, Padthawayn, Wrattonbullyn ja Roben pienemmät viinialueet. Limestone Coast sai virallisen statuksen viinialueena vuonna 1996.

Lämpimät kesät, viileät talvet ja suuret lämpötilaerot yön ja päivän välillä kasvuaikana kuvastavat alueen viljelyolosuhteita. Beefsteak Club Shiraz’n rypäleet ovat kasvaneet Terra rossa -maaperässä eli punaisessa savimaassa, mikä on muodostunut rapautuneen kalkkikiven vaikutuksesta.

Viini on brittiläisen Ehrmannsin käsialaa, joka on toiminut jo vuodesta 1875.

Tiesitkö?

Ensimmäisestä vuosikerrasta lähtien Simon Hackettin viinit on tunnettu innovatiivisina, rypälelajikkeille lojaaleina ja laadultaan erinomaisina.

Lämpimästi tervetuloa BBWINES-sivustolle!

Tämä sivusto on suunnattu HoReCa-alan ammattilaisille. BBWINES Oyn Alko-valikoimaan voit tutustua Viiniateljee-sivustollamme. Sivustollamme löydät tietoa viinivalikoimastamme ja sinun tulee olla täysi-ikäinen vieraillessasi sivustolla. Varmista vielä tästä, oletko yli 18 -vuotias.