Ranska – Hubert Krick

Ranska – Hubert Krick

Kategoria: Ranska | Tuottajat

Hubert Krick on viinitila kolmannessa sukupolvessa. Heidän viinitarhansa sijaitsevat viisi kilometriä Colmarista länteen, Wintzenheimissa. Tilan perustivat vuonna 1948 André ja Joseph Krick. Aikojen alussa tilalla harrastettiin sekaviljelyä, mutta Hubert Krickin otettua ohjat 60-luvulla, perhe päätti keskittyä ainoastaan viinienkäynnösten viljelyyn, koska viiniin ja sen kehittämiseen oli syntynyt rakkaus ja intohimo koko perheen kesken. Nykyään Krickillä on yhteensä 15 hehtaaria viinitarhoja.

Tänä päivänä ohjaksissa on kolmas sukupolvi ja Philippe, Pierre ja Marie Krick. He jatkavat ja kehittävät vanhempiensa työtä rakkaudella, intohimolla ja pilke silmäkulmassa.

Tiesitkö?

Krickit viljelevät viinejään huolehtimalla luonnosta ja sen moninaisuudesta, maaperän tasapainosta sekä ympäristövaikutuksista.

Lämpimästi tervetuloa BBWINES-sivustolle!

Tämä sivusto on suunnattu HoReCa-alan ammattilaisille. BBWINES Oyn Alko-valikoimaan voit tutustua Viiniateljee-sivustollamme. Sivustollamme löydät tietoa viinivalikoimastamme ja sinun tulee olla täysi-ikäinen vieraillessasi sivustolla. Varmista vielä tästä, oletko yli 18 -vuotias.