Uusi-Seelanti – Te Kooti / Ra Nui

Uusi-Seelanti – Te Kooti / Ra Nui

Ra Nui (auringon jumala maorien kielellä) on vuonna 2002 perustettu boutique-viinitila Marlborough’n laaksosta. Ra Nui -viinien taustalla on vahva kokemus ja ammattitaito. Viinintekijät uskovat viinin ”taian” olevan peräisin rypäleistä, joten he luottavat auringonvaloon, maaperään ja intohimoon työssään.

Rypäleet poimitaan käsin eikä viinitarhoilla käytetä kemiallisia torjunta-aineita. Cob Cottage -viinitarha, jossa kasvatetaan muun muassa Sauvignon Blanc -rypäleitä on bio-sertifioitu.

Kaikki viinit ovat peräisin eteläsaaren Marlborough’n laaksosta, Wairaun ala-alueelta, joka soveltuu erittäin hyvin viiniköynnösten viljelyyn ilmastonsa puolesta. Pitkät syksyt, leudot talvet ja sopiva määrä aurinkotunteja yhdistettynä karuun maaperään on loistava yhdistelmä maailmanluokan maineen saaneen alueen viineille.

Tiesitkö?

Ra Nuin konsultoiva viinintekijä Bart Arnst on ollut perustamassa Uuden-Seelannin ensimmäisiä luomuviinitarhoja, ja on palkittu tästä uraa uurtavasta työstään.

Lämpimästi tervetuloa BBWINES-sivustolle!

Sivustollamme löydät tietoa viinivalikoimastamme ja sinun tulee olla täysi-ikäinen vieraillessasi sivustolla. Varmista vielä tästä, oletko yli 18 -vuotias.